Huidverzorging


Iedereen weet dat stress, luchtverontreiniging, verkeerde eetgewoontes en zonlicht sporen op de huid achterlaat. Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe, het is een noodzaak. Het prettige is dat de effecten hiervan veel verder reiken, dan een mooie buitenkant. U voelt u gewoon beter en dat straalt u uit.

De schoonheidsspecialiste is een expert in huidverzorging. Daar is een scala aan behandelingen te vinden om de huid in topconditie te houden.

 

Reinigers
Het reinigen van de huid is de eerste stap tot een betere huid. U verwijdert de invloed van het milieu en de resten van make-up van uw gezicht. ’s Ochtends reinigen wij de huid om de afvalstoffen die tijden de slaap door ons lichaam worden afgescheiden te verwijderen. Zonder een goede reiniging, heeft het geen zin om een crème aan te brengen, daar deze dan samen met de vuildeeltjes in de huid wordt gesmeerd. HuidIk kan u adviseren bij de aankoop

van de producten uit mijn huidverzorgingslijn.

 

Dag- en nachtverzorging
Dit is de basis voor een mooie, jonge huid. Overdag heeft de huid behoefte aan bescherming en hydratatie. Tijdens de nacht herstelt de huid zich en heeft het behoefte aan een voedende en regenerende voedingsproduct.

 

Thuisverzorging
Goede thuisverzorging is het beste dat u, uw huid kunt bieden. Om het maximale van het effect van de salonbehandeling te profiteren, is het van belang dat u uw huid thuis ook het beste gunt. Met mijn producten kunt u heel specifiek op de behoefte van uw huid ingaan.