Kruidenpeeling


Wie komt er in aanmerking?
Zowel mannen als vrouwen komen in aanmerking voor de Green Peel met kruiden.

De peeling werkt goed bij:

 • Acne
 • Comedonen (mee-eters)
 • Grove poriën
 • Milia (gerstekorrels)
 • Rokershuid (dik, vaak slecht doorbloed)
 • Littekentjes (van acne)
 • Rimpeltjes en plooitjes
 • Contour verslapping
 • Pigment stoornissen (niet in alle gevallen)
 • Striae
 • Panniculose (sinaasappelhuid)

Hoe werkt de peeling?
Het 100% natuurlijke kruidenmengsel wordt doelgericht dieper of iets minder diep ingemasseerd. De druk van de schoonheidsspecialiste is bepalend voor de sterkte van de peeling. Er ontstaat een gevoel van warmte en prikkeling. Het kruidenmengsel veroorzaakt een zeer diepe doorbloeding en stoot daarna de bovenste huidlaag af. Er is een versnelde celdeling in de basaalcellenlaag en een regeneratie in de lederhuid. Rimpels en oneffenheden vlakken af, kleur en structuur van de huid worden duidelijk verbeterd.

 

Kruiden peeling van Dr. Schrammek.

De “eeuwige” jeugd binnen handbereik !!!

 

De tijd tikt door ……maar met de Kruiden peeling (Green Peel) van
Dr Schrammek kunt u de zandloper omdraaien en keert u met uw huid terug in de tijd.
Met de Kruiden peeling kunt u tot op hoge leeftijd van een
mooie huid genieten en dat is wat we allemaal willen, er goed uitzien.
Verbetering van de algehele huidconditie
Kunnen met succes worden behandeld met de kruiden peeling.

 

Het gaat hier om een geneeskundige ontwikkelde en wereldwijd geteste 50 jaar oude biologische methode voor de peeling van de huid. Het zuivere kruidenmengsel geeft een zeer sterke doorbloeding en op de 3de cq 4de dag een stevige vervelling. Een duidelijk zichtbare verbetering van de huid is uw beloning. In tegenstelling tot veel andere peelings bevat deze geen chemische substanties. Indien de kruiden per ongeluk in de ogen komen kan dit absoluut geen kwaad en geeft dit geen branderig gevoel.
Na de behandeling is de huid wat rood. De 2de dag is de huid heel mooi en voelt  wat gespannen aan. De 3de dag is de huid sterk doorbloed en nog meer gespannen het vervellingsproces kan beginnen. Niet aan de velletjes trekken. De huid komt vanzelf los. Het huidtype en vooral de huiddikte zijn bepalend voor de mate van vervelling. Ook hebben bepaalde delen van het gelaat meer tijd nodig . Tijdens het vervellingsproces gebruikt men enkele malen per dag de Herbal care lotion en de Special carecreme. Op de 5de dag volgt bij uw schoonheidsspecialiste de nabehandeling.

 

Na de peeling is het verstandig om u huid te voeden me Skin Elixer. Tevens moet u uw huid 6 weken beschermen met een Sun Block. Deze tijd niet op de zonnebank of in de zon.

 

30 dagen na de peeling mag een 2de peeling worden uitgevoerd, daarna om de 28 dagen tot het gewenste resultaat is bereikt.

 

Om de peeling te ondersteunen is het raadzaam om veel water te drinken. De afvalstoffen worden dan sneller afgevoerd. Mooi van binnen. Mooi van buiten.

 

Nogmaals “de tijd tikt door” maar hoe u er later uitziet heeft u nu in de hand