Producten


Uw huid is een uniek, persoonlijk en kostbaar bezit. De huid vraagt dagelijks om een aangepaste verzorging. Welke verzorging past bij u?


In mijn center bied ik u een scala aan van diverse mogelijkheden. Na een grondige huidanalyse wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld. De volgende behandelingen zijn mogelijk: gezichts- of lichaamsbehandelingen, oplossingen van huidproblemen en gespecialiseerde behandelingen zoals ontharen met hars, acne-behandelingen, en ontspannende massages.
Altijd is de doelstelling het behalen van zichtbaar en tastbaar resultaat. U voelt zich zelfverzekerder als u weet dat u er goed verzorgd uitziet. In mijn praktijk wordt gewerkt met de producten:  Académie Scientifique de Beauté en Schrammek.


Deze merken hebben een breed en compleet assortiment. Voor visagie werk ik met het merk Make-up studio.

 

Académie Scientifique de Beauté werkt met HET WETENSCHAPPELIJK CONCEPT VAN SCHOONHEID IN 3 FASEN:

  1. ZUIVEREN EN VERFIJNEN
    Bij elk huidtype past een specifieke behandeling, met of zonder water. De huid is voorbereid op de verdere verzorging.
  2. STABILISEREN
    De huid wordt gestabiliseerd, soepel gemaakt en komt in evenwicht.
  3. BESTRIJDEN
    Het beantwoorden aan de behoeften van de huid om haar zacht, soepel, stevig en stralend te houden.

De laboratoria van Académie Scientifique de Beauté ontwikkelden formules gebaseerd op geavanceerde phyto research en biotechnologie. Gewonnen uit de diepste thermale zeewateren, geven micro-organismen, door het biotechnologisch proces, een hypo-allergene stof af. Deze werkstof is in staat om huidirritaties tegen te gaan en onmiddellijk het herstellingsproces van de cellen te activeren. De Hypo-Sensible lijn is extreem geconcentreerd in vernieuwende en doeltreffende actieve werkstoffen. Alle producten van Académie Scientifique de Beauté zijn hypo-allergeen. De ecologie van onze huid wordt op deze manier gerespecteerd en de huidtolerantie is optimaal. Onze huid is soepel, zacht en stralend. De producten worden niet getest op dieren.

   
Schrammek gespecialiseerd in huidverbetering. Het gaat hier om een geneeskundige ontwikkelde en wereldwijd geteste 50 jaar oude biologische methode voor de peeling van de huid. Het zuivere kruidenmengsel geeft een zeer sterke doorbloeding en op de 3e cq. 4e dag een stevige vervelling. Een duidelijk zichtbare verbetering van de huid is uw beloning. In tegenstelling tot veel andere peelings bevat deze geen chemische substanties.
   

Een unieke samenstelling make-up producten, ontwikkeld door professionals op basis van jarenlange praktijkervaring. Een absoluut kwaliteitsproduct met veelzijdige gebruiksmogelijkheden en een uitgebreid doordacht programma aan kleuren. Make-up-studio producten zijn hypo-allergeen en worden niet getest op dieren.